zondag 8 januari 2017

Een fotoverhaal - december 2016

Elke maand maak ik een foto van onze kinderen. Op dezelfde plaats, in dezelfde sfeer. En elke maand vertel ik hen een piepklein beetje over zichzelf.
Opdat we de kleine momenten in hun opgroeien niet zouden vergeten.

december 2016

 

Bores - 1 jaar 3 maanden

Lengte: 80cm
gewicht: 10,7kg
schoenmaat: 20-21
nieuwtjes en kenmerken: naast de 8 snijtandjes, kwam deze maand een kies piepen. Je bent een klimmer (en vlotte afdaler), maar zegt nog niet veel (mama - nee - die). Je toont je spieren en tekent graag (hoera!). En als iets wielen heeft, heeft het automatisch een streepje voor.

Rube - 3 jaar 3 maanden

Lengte: 97cm
gewicht: 14,2kg
schoenmaat: 26
nieuwtjes en kenmerken: je kan een gedichtje zeggen, dat is een geweldige stap voorruit! (Tis te zeggen: dat je ├╝berhaupt IETS op commando doet is al straf...) Je koppigheid bereikt een hoogtepunt.
Verder heb je nog steeds een zwak voor kranen en aanverwanten.

Norah- 5 jaar 3 maanden

Lengte: 112 cm
gewicht: 20,4kg
schoenmaat: 29
nieuwtjes en kenmerken: je probeert alles te lezen, maar je vindt het moeilijker (en frustrerender) dan je zou willen. Je ziet niet altijd het verband tussen de losse letters en het woord. Je verlangt al tot jouw tanden zullen uitvallen (dat snoepjes gaatjes maken in de tanden, kan dus alleen maar een voordeel zijn, vind je).
Sneeuwwitje is jouw lievelingsprinses, ook al draagt ze geen roze.En omdat ik deze maand heel moeilijk kon kiezen, post ik nog een extra foto. :-)
(Let vooral op Bores zijn snoetje! <3 )