vrijdag 1 maart 2019

Verkleed in 'lievelingskleur'

Op een bepaald moment zijn er zoveel kinderen in je leven, dat je beslist dat je een groepsthema voor carnaval moet verzinnen. Kwestie van het werk wat te beperken, en vooral: kwestie van de oorverdovende schattigheid van een zwerm matchende kinderen even te laten weerklinken.

Maar dan volgt de uitdaging. Hoe stel ik 7 totaal verschillende karakters tevreden? Hoe laat ik ze er allemaal gelijk uitzien, zonder dat er tranen vloeien en vreselijke verwijten van oneerlijkheid vallen?

Zus Yanne en ik hebben er lang over nagedacht. We hebben 7 kinderen, 7 karakters, 7 formaten, 7 meningen. De ideeën om van deze meute een echte 'groep' te maken waren heel uiteenlopend. We gingen ze verkleden in Minions, in Matroesjka's, in stukjes taart, in Monsters & co...
Maar van elk idee werd wel iemand verdrietig.

Dus we pakten het anders aan: iedereen mocht helemaal zelf kiezen wat hij/zij op zijn hoofd had, maar het mòest allemaal in een andere kleur. En zo kwam het idee: verkleden in hun lievelingskleur!
Kijk en geniet, hoe zalig zijn ze! 

O ja, de hoofddeksels zijn gemaakt in Eva Foam, de outfits zijn samengesteld uit 'gewone' kledingstukken. Dat van het werk wat beperken... ;-)






























Geen opmerkingen:

Een reactie posten